Starity

5 ok, amiért Harry Styles a legszerencsétlenebb a színpadon

2012. június 05. 07:07   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint tudhatjuk, a koncertek közben becsúsznak hibák, esések vagy egyéb be nem tervezett dolgok. A One Direction énekese, Harry Styles bizony sokat mesélhetne arról, mik történtek vele, miközben énekelt.

hirdetés
5 ok, amiért Harry Styles a legszerencsétlenebb a színpadon

Manapság ki ne ismerné az egyre inkább feltörekvő brit együttest, a One Directiont? Mi tagadás, egyre jobban szalad a szekerük, hiszen jelent már meg könyvük – nem is egy –, készül a második albumuk, és nemrégiben adták ki koncert DVD-jüket. A banda jelenleg is turnézik, ezúttal Észak-Amerikában, de jártak már Ausztráliában, Észak-Európában és hamarosan egész Európát meghódítják.

Mint tudhatjuk, nem minden koncert megy zökkenőmentesen, főleg nem Harry Stylesnak, hiszen napestig sorolhatnánk, miken ment már keresztül a színpadon. Cikkünkben összeszedtük a legjobb öt színpadi jelenetet a bandatagról, melyekből kiderül, miért ő a leginkább balszerencsés az összes fiú közül.

5. Esés

Sok énekes átélte már azt a kellemetlen helyzetet, mikor rosszul lép, megbotlik vagy épp megcsúszik, miközben énekel. A One Direction éppen egyik tagjuk, Niall Horan születésnapját ünnepelte, ahol mellesleg tortával dobálták tele a színpadot. Az esés után mindenki arra gondolt, hogy az énekes a kelleténél többet ivott a bulin, ám Harry csak annyit követett el, hogy megcsúszott a lába a színpadon.

4. Arcon találás tamponnal

Nem ez volt az első eset, amikor a rajongók kissé túlzásba estek, hiszen gyakran dobálnak a színpadra alsóneműket és melltartókat is, amit mellesleg a srácok gyűjtenek. Ezúttal viszont átlépték a határt, ugyanis néhány lány tampont dobott az énekes arcába nottinghami koncertjük alatt.

3. Eltalálás kellemetlen helyen

Mint azt már említettük, a rajongók szeretik feldobálni a holmijaikat a színpadra, ez most sem történt másképp, csak ezúttal nem úgy sült el, ahogy gondolták. Éppen Niall Horan énekelt sydney-i koncerjük alatt, amikor hirtelen néhány rajongó egy labdát dobott fel, ami elég kellemetlen helyre érkezett le.

2. Piszkálás szóló közben

Az elkövetkezendő két példát nem sorolhatjuk a balszerencsék kategóriájába, hanem inkább színpadi jelenetnek mondhatjuk, hiszen nem a rajongók végezték a dolgukat, hanem a banda többi tagja tréfálta meg Harryt. A fiúk új-zélandi koncertjük alatt a What Makes You Beautiful című dalukat énekelték, amikor elkezdték piszkálni az éppen szólózó énekest, pontosabban a hátsó fertályát.

1. Ingletépés

Ez az eset épphogy pár napos, a felvételek június 2-án készültek Chicagóban, ahol a fiúk jelenleg is tartózkodnak. Ez alkalommal szintén a szólója közben rendeztek jelenetet, a banda két tagja, Liam Payne és Zayn Malik odasétált Harryhez, majd egy mozdulattal letépték róla az inget.

Természetesen nemcsak Harryvel történnek ilyen esetek, hanem a többi fiúval is, de kijelenthetjük, leggyakrabban ő a célpont. A rajongóknak nem kell még szomorkodniuk, elvégre nem ért véget a turné, pár nap múlva Mexikóban láthatjuk őket újra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek