Starity

Több ezres tömeg előtt ajándékoztak Rákóczi Feriék

2012. június 05. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen tömeg, gyönyörű autók, egymással versengő sztárok, látványos futamok és két nagyon boldog újdonsült autótulajdonos: óriási szabadtéri dzsemborival zárult a Class FM három héten át tartó grandiózus játéka, a nagy párbaj, amelynek végén, példa nélküli módon, egyszerre két szuper négykerekű is gazdára lelt! A Class FM által a nagycsaládos Imre és az eddig jogosítvány és autó nélkül élő Zsuzsa gazdagodott egy autóval. Rákóczi Feriék örülnek, hiszen jobb helyre nem is kerülhettek volna az értékes nyeremények.

hirdetés
Több ezres tömeg előtt ajándékoztak Rákóczi Feriék
Fotó: Red Lemon

Három héten át tartó feszült izgalom, vérre menő párbajok, emlékezetes csaták, az utolsó játéknál közel tízezer sms. Véget ért a Class FM különleges játéka, amelynek nagyszabású záróakkordjára a hétvégi Juke-R napon került sor. Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani egy extra Morning Show keretén belül vezényelték le élőben az utolsó párbajt, amelyből Zsuzsa került ki győztesként, aki két párbajjal jutott el a végső küzdelemig.

„Hihetetlenül örültem, főleg, hogy még soha nem volt kocsi a családban. Igazán akkor fogom majd fel, ha elhozzuk az autót, amibe egyébként teljesen beleszerettem. Amikor megtudtam azonnal felhívtam a lányomat, aki elsírta magát a meghatódottságtól. A helyszínen is rengetegen gratuláltak, jó érzés volt, hogy vadidegenek is ilyen kedvesen fogadták a győzelmemet. Jogosítványom sajnos még nincs, de most már kellő motivációm van arra, hogy megszerezzem” – mondta el meghatódva Zsuzsa.

Moccanni sem lehetett a Pesti alsórakparton, annyian voltak kíváncsiak a nagy párbaj végső csatájára. A remek hangulatú rendezvényen egyébként nem lehetett unatkozni, volt Juke-R tesztvezetés, motoros Stunts bemutató, autó kiállítás, valamint celeb futam, amelyen Gianni, Demcsák Zsuzsa és Pantl Péter mérettette meg magát. A napot Kasza Tibi és Király Viktor koncertje zárta.

Itt azonban nem álltak meg a műsorvezetők, a hazai rádiózás történetében először, egy játékban két gyönyörű Nissan Juke is gazdára talált!

„A hétfői Morning Show-ban kisorsolt második nyertesnél, a budapesti Imrénél igencsak jól kezdődött ez a hét! Azt hiszem, náluk a lehető legjobb helyen lesz az autó, hiszen kislányuk mellé augusztusra ikreket vár a család, elkél az erős négykerekű" – árulta el Rákóczi Feri.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek