Starity

Leighton Meester úgy öltözött, mint egy hajléktalan

2012. június 06. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Leighton Meester mindig gyönyörű és stílusos a vörös szőnyegen, ám állítása szerint volt idő, amikor nem adott ennyire magára.

hirdetés
Leighton Meester úgy öltözött, mint egy hajléktalan

A pletykafészek sztárja a legstílusosabb hírességek közé tartozik, ám ez nem volt mindig így. A Lucky magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy mielőtt a sorozat 2007-ben elindult volna, barátai szerint úgy öltözködött, mint egy hajléktalan.

„Régebben mindent garázsvásárokon vettem. Nehéz volt leszoknom róla! Úgy voltam vele: »de ez az őrült pulcsi fantasztikus, és csak 25 centbe kerül!«

A Blair Waldorfként töltött elmúlt öt év azonban nyomot hagyott a 26 éves sztár stílusérzékén és gardróbján is. „Azért tanultam Blairtől. Most szeretem a szokásos cuccaimat valami designerrel feldobni.”

A Pletykafészek utolsó évada idén kerül sugárzásra a The CW csatornán, de az már biztos, hogy Leighton számára nagyon hasznos volt szerepelni a sorozatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek