Starity

Magyarországra jön a Muse

2012. június 08. 10:10   |   Szerző: zsanata

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két éve a Szigeten mozgatták meg a népet, ezúttal viszont önálló nagykoncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában.

hirdetés
Magyarországra jön a Muse

Megkezdődött a Muse nevű brit rockbanda új koncertkörútja, melynek keretében Magyarországra is ellátogatnak. Két éve már láthattuk őket a Szigeten, de ezúttal önálló nagykoncertet adnak hazánkban, a rajongók nagy örömére. Ennek a koncertnek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont 2012. november 20-án. A jegyek megrendelhetők a Muse hivatalos oldalán, valamint június 14-től a Ticketpro hálózatában.

A Muse már több mint 15 éve alakult, és ennyi idő alatt sikerült beírniuk magukat a brit rocktörténelembe. Öt nagylemezük jelent meg, a legutóbbi 2009-ben, mely a The Resistance nevet viselte.

Mint már korábban írtuk, 2012-re új albumot terveznek, és mostmár megerősíthető a hír, ugyanis pontosan 100 nap múlva megjelenik az új album, ami várhatólag a The 2nd Law nevet kapja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek