Starity

Robert Pattinson szerint Adele nem elég híres

2012. június 08. 15:03   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nagyon rosszul viseli a sztárságot, a két sztár ezzel kapcsolatban keveredett szóváltásba, amit Pattinson másnap meg is bánt.

hirdetés
Robert Pattinson szerint Adele nem elég híres

Robert nemrég nyilatkozott arról, hogy nagyon rosszul viseli a sztárságot, és ennek már többször hangot is adott. A Twilight-filmek után az addig megszerzett siker elbizonytalanította, és úgy tűnik, hogy most sem tudja még, mi is lenne számára a legjobb, de bevallotta, hogy nagyon gyakran arról álmodozik, hogy egyszer úgy tudjon sétálni az utcán, hogy senki ne vegye észre.

Legutóbb Adele-lel is összevitatkozott. A színész beszélgetésbe kezdett az aranytorkú énekesnővel a sztárság jó és rossz oldalairól, de kijelentéseit nem gondolta át kellőképpen. „Vitatkoztam Adele-lel, ami talán a leghülyébb beszélgetés, aminek valaha részese voltam, mondtam neki, hogy egyszer majd te is úgy jársz, mint én, és eléred, amit szeretnél, leszel még híresebb, mint most vagy” – mesélte Pattinson, aki a beszélgetés után másnap reggel felébredt, átgondolta a vitát, és elég kényelmetlenül érezte magát.

Adele a jó tanácsok után szomorúan azt felelte, hogy sajnos már ő sem tud sehová elmenni észrevétlenül. Robert ezzel nem értett egyet, és ez robbantotta ki a vitát, ami itt még nem ért véget. A sztárok tovább folytatták a szócsatát, aminek az lett a vége, hogy Adele megkérdezte, mit szeretne kezdeni az életével. A Cosmopolis című filmjének sajtókonferenciái, bemutatói után kétséges Pattinson karrierje. Nemrégiben egy interjúban bevallotta, hogy azon gondolkodott, a Twilight után végleg eltűnik a filmiparból, ám elkészült azóta a Cosmopolis, valamint több új filmszerep vár még rá.

Robert nem találja helyét a filmiparban, és Adele szerint sikerült elintéznie, hogy a brit filmipar semmibe vegye. Az angol énekes-színész néhány napja nyilatkozott arról, hogy eredeti akcentusával meztelenül érzi magát, és nem valószínű, hogy angol filmben vagy sorozatban fogjuk látni, mert szerinte a brit filmipar csapnivaló. Adele emlékeztette arra, hogy szerinte rossz döntés volt ezt kimondania, annak ellenére, hogy díjazza Robert őszinteségét. Figyelmeztette, hogy ne lepődjön meg, ha a tervezett énekesi karrierjével nem fut be az Egyesült Királyságban vagy nem fogják ott szeretni, amiért interjújában nem csak a brit film-, de a zeneipart is borzasztónak hívta. Adele szavai elgondolkodtatták Pattinsont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek