Starity

Emily Osment ajándékcsomagot kapott életmódváltása miatt

2012. június 12. 15:03   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves színésznő áttért a vegán életmódra, amit a PETA állatvédő szervezet egy kedves levéllel és egy ajándékcsomaggal díjazott.

hirdetés
Emily Osment  ajándékcsomagot kapott életmódváltása miatt

Emily Osment a Cyberbully forgatása során ismerkedett meg Kelly Rowan színésznővel, aki az édesanyját játszotta a filmben. Ő inspirálta, hogy legyen vegetáriánus, Emily pedig száz százalékosan áttért a vegán életmódra, így nem csak húst nem eszik, de semmilyen állati származékkal készült ételt nem fogyaszt.

A PETA ezt nem hagyhatta szó nélkül: egy levél és egy óriási ajándékcsomag kíséretében köszönte meg ezt a 20 éves sztárnak. A csomag egy vegán szakácskönyvet, néhány pólót, és egy kártyát tartalmazott, amin egy hozzá szóló üzenetet kézbesítettek.

Emily természetesen megosztotta a rajongóival az új életmódját, és ennek a miértjét. A levél a következő:

„Kedves Emily,

Nagy örömmel fogadtuk azt a hírt, hogy vegán ételeket eszel. Reméljük, hogy a melléklet segítségedre lesz, és ha valamiben nem vagy biztos, és szükség van további segítségre, mi mindig itt leszünk!

Üdvözlettel,

Michelle Cho
PETA”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek