Starity

Az egész zsűri kivonult az X Factor forgatásáról

2012. június 11. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears gyakori távolmaradását már lassacskán megszokhatják az amerikai X Factor második évadára jelentkezők, de az egyik versenyző az összes mentort kiüldözte a teremből.

hirdetés
Az egész zsűri kivonult az X Factor forgatásáról

Britney Spears mindenkit meglepett azzal, amikor az X Factor első felvételén önkényesen szünetet rendelt el magának, de azóta már a versenyzők és a stábtagok is hozzászoktak ahhoz, hogy a sztár időnként kisétál, hogy kicsit kiszellőztesse a fejét. Szüksége is lehet rá, hiszen a rengeteg jelentkező között bőven akad olyan, aki túlbecsüli a képességeit, amikor a mentorok színe elé járul.

Arra viszont még nem volt precedens a licensz történetében, hogy valaki olyan előadással rukkolt elő, ami mind a négy mentort távozásra késztette volna. Ez a történelmi pillanat is bekövetkezett, amikor a stáb a kansasi meghallgatás felvételeit rögzítette. A terembe lépő fiatalember közölte a közönséggel és a mentorokkal, hogy ő még Chris Brownnál is jobb, majd hátat fordított mindenkinek, és csukott szemmel énekelni kezdett. Néhány fülsüketítő taktus után a közönség fújolni kezdett, a négy mentor, Britney Spears, Demi Lovato, L.A. Reid és a Simon Cowellt ideiglenesen helyettesítő Louis Walsh pedig kisétált a teremből. Később persze visszatértek, bár Britney kicsit később csatlakozott hozzájuk, mert több időre volt szüksége, hogy kiheverje az őt ért akusztikus sokkhatást.

Az incidenst okozó fiatalembert később a rendőrség vezette ki a helyszínről, miután megpróbált ellopni egy mikrofont. A hiba nem a készülékben volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek