Starity

Színészváltás lesz a Thor 2-ben

2012. június 11. 14:02   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Thor című filmet 2011-ben mutatták be, ami világszerte nagy sikernek örvendett. Most úgy tűnik, az egyik színésztől meg kell válni.

hirdetés
Színészváltás lesz a Thor 2-ben

Az EW információja szerint a film készítőinek újabb problémája akadt, ugyanis le kell cserélniük a Fandralt alakító színészt, Josh Dallast. A szőke hajú színésznek ugyanis tévés elfoglaltsága (Once Upon A Time) nem teszi lehetővé, hogy újra a Három Harcos egyik karakterének a bőrébe bújjon.

Szerencsére a többi szereplő miatt nem kell aggódni, visszatér a főszereplőt alakító Chris Hemsworth, a Loki bőrébe bújt Tom Hiddleston, a Jane-t játszó Natalie Portman, a harcos Lady Siffet megformáló Jaimie Alexander, illetve a Heimdallt alakító Idris Elba.

A film rendezője Alan Taylor lesz, és előreláthatólag 2013. november 15-én kerül bemutatásra. A Hollywood Reporter információja szerint Fandralt Zachary Levi (Chuck) fogja alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek