Starity

Vámpírnaplók: „A nézők be fognak tojni!”

2012. június 12. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW sikersorozatának készítői lassan elkezdenek dolgozni a következő szérián és Julie Plec elárult néhány kulisszatitkot a folytatásról.

hirdetés
Vámpírnaplók: „A nézők be fognak tojni!”
Fotó: Bob Mahoney/The CW

2012. októberében tér vissza a The CW sikersorozata a Vámpírnaplók a negyedik évaddal Amerikában. Rengeteg hírmorzsát megosztottak már a stábtagok a nézőkkel, akik már most tűkön ülve várják a folytatást. Néhány napja Julie Plec árult el néhány tervet a forgatókönyvvel kapcsolatban a TV Guidenak.

Stefan Carolinera fog támaszkodni Elena átváltozása idején

„Mindig is Stefan jővőbeli Lexijeként, legjobb barátjaként tekintettem Carolinera. Láthattuk már a barátság kis szikráit közöttük, és azt hiszem Caroline hosszú távon egyre fontosabb lesz Stefan életében. Hogy úgy mondjam, Caroline lesz a ministráns Stefan józan iskolájában. Mindenben mellette fog állni és egy csapatként segítenek majd Elenának. Emlékszem a második évadban, amikor Stefan a szárnyai alá vette az újonnan átváltozott Carolniet, hogy működött közöttük a kémia. Öröm őket nézni.”

Elképzelhető, hogy Caroline és Matt között újra fellobban a láng

„Azt hiszem Caroline és Matt között még lesznek közelebbi pillanatok a sorozat további részei folyamán.”

Végre megismerhetjük Bonnie édesapját

„Itt az idő! Ez a végzős év, idén érettségiznek a Mystic Falls High School diákjai és megismerjük sokuk családi hátterét.”

Joseph Morgan Klausként fog visszatérni az évadnyitóban?

„Igazából nem jelenthetem ki. Még nem írtuk meg a forgatókönyvet, így még azt sem tudjuk, hogy Klaus mennyi idegi fogja Tylert játszani.”

Alaric határozottan vissza fog térni

„Mindaddig, amíg Jeremy szellemeket lát, bármikor visszahozhatjuk Alaricot. Abban a pillanatban, amikor felbukkant szellemként a fináléban, teljesen eltértünk a könyvtől, de nem érdekel. Számunkra fontosabb volt, hogy méltóképpen búcsúzzunk el Matt Davistől és Alarictól. Igaz, az utolsó néhány epizódban ő volt a rossz fiú, de Obi-Wan módjára, még itt van benne a jó.”

Damon fejlődése folytatódni fog

„A 162 gyertya című rész egyik epizódja egy emlékeztető volt, hogy Damon milyen gonosz, sötét volt, de a szerelem és az érzelmek teljesen megváltoztatták. Minden szereplő, beleértve a saját testvérét, szemtanúja volt a fejlődésének, ami alatt rengeteg buta és szörnyű dolgot elkövetett. Ezeket főként az irántuk érzett szeretet vagy fájdalom, elhagyatottság, önnfenntartás, túlélés és természetesen a család érdekében tette. A fejlődési folyamat még jó ideig tartani fog és Elena Damon iránti érzései is változni fognak.”

A negyedik évadtól sikítani fognak a nézők

„Már meg van az ütemterv a következő szezonra, és mielőtt elmentünk nyári szünetre hülye vigyorral az arcomon bámultam az elkészült terveket. A rajongók be fognak tojni! Már nagyon sok ötletünk van, amik teljesen ki fognak borítani mindenkit.”

A negyedik évad forgatását nyár végén kezdik, az őszi premierig pedig még rengeteg idő van, és a készítők előszerettel fogják megosztani a fejleményeket a nézőkkel, hogy még jobban felcsigázzák őket. Jelenleg a The CW-n a harmadik évadot játszák újra csütörtökönként, Magyarországon pedig a Coolon és a Prizmán is kedd éjjelente az első évadot nézheti a hazai közönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek