Starity

Rihanna átlátszó ruhában tette közszemlére melleit

2012. június 12. 14:02   |   Szerző: Cher Sugar

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna nem éppen jó kislányos stílusáról híres, és hogy ehhez tartsa is magát, ismét egy olyan ruhadarabot választott, amiben átlátszottak a mellbimbói.

hirdetés
Rihanna átlátszó ruhában tette közszemlére melleit

A barbadosi származásű énekesnő New York városban sétálgatott barátjával egy szokásához híven lenge öltözetben, amivel sikerült magára vonnia a járókelők és a paparazzók figyelmét.

Megjelenése egyszerű volt: fekete napszemüveg, átlátszó rózsaszín felső – ami kissé hasonlít a California King Bed című videóklipben viselt fehér ruhadarabhoz – hozzá színben passzoló, köldök felé vett szoknya, egy bundás kardigán, rikitó citromsárga körmök, egy kis fekete táska, no meg a stílusát legfőképp jellemző tornacipő, és persze az elmaradthatatlan ékszerek.


Fotó: rihannadaily.com

Rihannánál nem ez az első eset, hogy átlátszó ruhákban teszi közszemlére a testét, legutóbbi New York-i kiruccanásánál is hasonló feltűnést keltett az átlátszó fekete ruhájával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek