Starity

Charlize Theron kopasz lett

2012. június 12. 14:02   |   Szerző: kinga1023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Charlize Teron megvált gyönyörű szőke tincseitől és szinte teljesen kopasz lett. Meghökkentő döntését valószínűleg az új filmje indokolja.

hirdetés
Charlize Theron kopasz lett

A minap a színésznőt lencsevégre kapták új frizurájával, amint éppen egy Los Angeles-i fodrászszalonból távozott. Bár egyelőre kalapokkal és sapkákkal próbálja rejtegetni a végeredményt a kíváncsi szemek elől, hamarosan úgyis kiderül, hogy milyen lett a rövid fazon, hiszen Charlize Teron valószínűleg az új filmje kedvéért vált meg hajkoronájától, amit idén nyáron kezdenek forgatni Afrikában.

A filmek világában már több színésznő is megvált korábbi, dögös hosszú hajától. Néhány héttel ezelőtt Anne Hattaway is bevállalta a drasztikus stílusváltást a Nyomorultak című film kedvéért, korábban pedig Demi Moore a G.I. Jane szerepe miatt, Sigourney Weaver pedig az 1992-es Alien-film kedvéért vállt meg a hajkoronájától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek