Starity

Sztárok, akik fiatalon házasodtak

Kapcsolódó sztárok

Britney Spears Britney Spears 22

Énekesnõ

Hilary Duff Hilary Duff 40

színésznõ,...

Jessica Simpson Jessica Simpson 550

énekesnõ, színésznõ

Reese Witherspoon Reese Witherspoon 118

színésznõ

Nick Lachey Nick Lachey 2875

színész, énekes,...

Ryan Phillippe Ryan Phillippe 1502

színész

Ashlee Simpson Ashlee Simpson 374

énekesnõ, színésznõ

Jamie Lynn Spears Jamie Lynn Spears 1341

énekesnő, színésznő

Pete Wentz Pete Wentz 228

énekes, szövegíró

Solange Knowles Solange Knowles 2494

Énekesnõ, színésznõ

Kevin Jonas Kevin Jonas 240

énekes, színész

Deryck Whibley Deryck Whibley 1232

Énekes, gitáros,...

Kevin Federline Kevin Federline 6420

tácos, modell,...

Mike Comrie Mike Comrie 11370

jéghoki játékos

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. június 16. 11:11   |   Szerző: mayaa.

A nemrég történt Miley Cyrusé s Liam Hemsworth eljegyzése apropóján bemutatunk néhány sztárt, akik szintén fiatalon vágtak bele a házaséletbe.

Sztárok, akik fiatalon házasodtak

A múlt hét egyik legnagyobb sztárhíre egyértelműen a 22 éves Liam Hemsworth és a mindössze 19 éves Miley Cyrus eljegyzése volt, így ezen felbuzdulva az internetet elárasztották a fiatalon házasodó sztárokról szóló összegzések, így mi is mutatunk nektek pár hírességet, akik 25 éves koruk előtt léptek az oltár elé, vagy még addig sem jutottak el.

hirdetés

Ryan Phillippe & Reese Witherspoon

A páros 1999-ben kötött házasságot, amikor Reese 23, Ryan pedig 25 éves volt. Mindenki harmonikusnak és boldognak hitte a kapcsolatukat, két gyermekük is született, ám beadták a válópert és 2007-ben végleg elváltak útjaik. Azóta mind a ketten továbbléptek, Ryan egy ideig Amanda Seyfrieddel randizgatott, majd egy Alexis Knapp nevű lánytól született kislánya. Reese egykori férjével ellentétben újra megtalálta a boldogságot a magyar származású Jim Toth oldalán, akivel jelenleg első közös gyermeküket várják.

Daniel Smith & Solange Knowles

Legtöbben Beyoncé által ismerik Solange-t, pedig a popcsillag húga is legalább olyan tehetséges, mint világsztár nővére. A lány testvérével ellentétben igen hamar kezdte a családalapítást, 2004-ben, mindössze 17 évesen összeházasodott Daniel Smith-szel, akitől még ebben az évben született egy kisfia, Daniel Julez. Sajnos ez a kapcsolat sem bírta ki az idő próbáját, és a pár három évvel később, 2007-ben elvált egymástól.

Deryck Whibley & Avril Lavigne

A két lázadó még 2004-ben jött össze, és rá két évre már szóltak az esküvői harangok 2006-ban, amikor az énekesnő csupán 20 éves volt. A házasság sajnos nem volt hosszú életű, 2009-ben már kimondták a válást, de még mindig nagyon jó barátságot ápolnak. Derycket azóta már hírbe hozták Hannah Bethel, de jelenleg egyedülálló, és Avril sem ült a babérjain: több hónapos kapcsolata volt a színész Brody Jennerrel.

Kevin Federline & Britney Spears

Brit igazán nem aprózta el a házasságot 2004-ben: az akkor 22 éves lány év elején hozzáment gyerekkori barátjához Jason Alexanderhez Las Vegasban egy túl jóra sikerült este után, ám az csak 55 óráig tartott, ugyanis az énekesnő felbontotta a frigyet. Majd ugyanennek az évnek a végén hozzáment táncosához, Kevin Federline-hoz akitől két kisfiuk született, és akivel 2006 novemberében elváltak. Britney-nek nem tett jót sem a kapcsolat, sem a válás, ebben az időszakban botrányt botrányra halmozott, azonban újra összekapta magát, és ma már boldogan tervezgetik a házasságot új párjával, Jason Trawickkel.

Casey Aldridge & Jamie Lynn Spears

Úgy tűnik, a Spears-lányok szeretik korán belevetni magukat a mélyvízbe, mivel Britney húgára sem lehet mondani, hogy nem siette volna el a dolgokat. 2007-ben hatalmas port kavart, amikor Jamie bejelentette hogy 16 évesen babát vár, aki 2008 június 19-én látta meg a napvilágot. Casey 2008-ban eljegyezte az akkor még mindig csak 17 éves lányt, ám az esküvőig nem jutottak el, egy évvel később felbontották az eljegyzést.

Nick Lachey & Jessica Simpson

A páros 1998-ban ismerte meg egymást egy jótékonysági rendezvényen, majd négy év randizgatás után, 2002-ben, amikor Jess 22 éves volt, összekötötték az életüket. Az MTV nagy üzletet látott a házasságukban, ezért valóságshow-t adott a két hírességnek, amit Newlyweds néven 2003-ban kezdtek el vetíteni. A pár azonban csupán 2005-ig bírta együtt, beadták a válókeresetet, majd 2006-ban végleg elváltak egymástól. Azóta mindketten megtalálták a boldogságot mások oldalán, Nick Vanessa Millino, Jess pedig Eric Johnson mellett, utóbbi párosnak nemrég, április végén született meg első közös kislányuk.

Pete Wentz & Ashlee Simpson

A másik Simpson-lány, Ashlee sem volt sokkal idősebb nővérénél, amikor örök hűséget fogadott kedvesének, a Fall Out Boy gitárosának, Pete Wentz-nek. 2007-ben jelentették be, hogy együtt vannak, majd 2008-ban az eljegyzésük és az esküvőjük is megtörtént, ilyenkor Ashlee csupán 23 éves volt. Ugyanebben az évben megszületett kisfiuk, Bronx Mowgli, ám 2011-ben beadták a válópert. Azóta már több emberrel is hírbe hozták mindkettőjüket, de egyik sem volt igazán hosszú kapcsolat.

Trace Cyrus & Brenda Song

2011 októberében robbant a hír, miszerint az akkor 23 éves Disney-sztár, és a 22 éves rocker között megtörtént az eljegyzés. A fiatalokról már olyan pletykák is felröppentek, hogy Brenda babát vár, ám ezek a hírek kacsának bizonyultak. Az azonban már teljesen biztos, hogy az eljegyzést követő több mint fél év nem telt jól a pár számára, ugyanis a legfrissebb információk szerint barátságban ugyan, de különváltak útjaik.

Kevin Jonas & Danielle Deleasa

A legidősebb Jonas tesó még 2007-ben ismerkedett meg Dalielle-lel egy bahamai nyaraláson, és azóta dúl köztük a szerelem, olyannyira, hogy 2009 nyarán Kevin eljegyezte kedvesét, és ez év decemberében oltár elé is vezette, amikor mind a ketten 22 évesek voltak. A házasságuk azóta is rendben van, még valóságshowt is kaptak az E!-csatornán Married to Jonas címmel. Csak nehogy úgy végezzék, mint Nick és Jessica...

Mike Comrie & Hilary Duff

Az amerikai színész-énekesnő és a kanadai hokijátékos 2007-ben kezdett el randizgatni egymással, majd 2010-ben egy csodaszép esküvő keretében kimondták egymásnak a boldogító igent, amikor Hilary 22 éves volt, 2011-ben kiderült, hogy Hil babát vár, aki 2012. március 20-án jött a napvilágra, és a szülei a Luca Cruz Comrie nevet adták a picinek.

Liam Hemsworth & Miley Cyrus

És íme a legfrisseb sztáreljegyzés két főszereplője, Miley Cyrus és Liam Hemsworth. A május 31-én történt eljegyzés híre gyorsan bejárta a sajtót, sokaknak szúrta a szemét, hogy Miley 19, Liam pedig még csak 22 éves, túl elhamarkodott döntésnek látták, azonban az a tény, hogy a páros már három éve együtt van, és nagyon szeretik egymást, eloszlatta a kételyeket, és mindenki reméli, hogy nem lesz ez is olyan sztárokra jellemző rövid életű házasság.

Ha úgy vesszük, akkor valóban nem korai a húszas években házasságot kötni, hiszen gondoljunk csak bele: nagyanyáink korában általában már 18 évesen szültek gyereket, ám ez a mai világ, és ahogy az összegzés is megmutatta, a fiatalkori sztárházasságok legtöbbje eddig válással végződött, de ez nem azt jelenti, hogy a felnőttkor korai szakaszában való egybekelésnek mindenképp hamar vége szakad.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek