Starity

Pilatesszel és futással tartja magát formában Kristen Stewart

2012. június 12. 18:06   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába vékony alkatú, ő is ugyanúgy megdolgozik a formás testéért. A 22 éves színésznő most elárulta, milyen alakformálási módszerekre esküszik.

hirdetés
Pilatesszel és futással tartja magát formában Kristen Stewart

A Kristen Stewart főszereplésével készült Hófehér és a vadász olyannyira sikeres lett, hogy berendelték a második részt is, minden bizonnyal a rajongók legnagyobb örömére.

Kristen hosszú évek óta karrierje csúcsán van, és ez idő alatt nemcsak szakmai teljesítményére, de külsejére is nagy hangsúlyt fektetett. A 22 éves sztár nemrég egy interjúban elárulta, hogy mivel tartja formában magát.

„Járok pilates órákra, és gyakran futok is. A Hófehér és a vadász előtt személyi edzőm is volt, s leginkább a fekvőtámaszokkal hoztam formába magam – mondta, majd legújabb filmjéről is ejtett pár szót. – Ez egy nagyon igényes film lett, hiszen tele van akcióval. Mindig is szórakoztató volt számomra olyan dolgokat forgatni, amiket egyébként a normális életben nem csinálnék” – nyilatkozta Kristen.


Alapvetően szerencsés alkat, de az izomzatért neki is meg kell dolgoznia

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek