Starity

Kiábrándító: Burgess Benji iszik és cigizik

2012. június 12. 18:06   |   Szerző: Foreveralone.1993

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves énekes igazi jófiú volt a Megasztár alatt, de vajon a színpad mögött is így éli az életét? Nem tudni, de az biztos, hogy legutóbb cigarettával és alkohollal a kezében fotózták le.

hirdetés
Kiábrándító: Burgess Benji iszik és cigizik
Fotó: Bors

Burgess Benji ábrándos szemei, kisfiús mosolya és göndör haja megdobogtatta a női szíveket, ám most kiderült, hogy nem is olyan jófiú, mint az látszik. A sorozatos koncertek és fellépések miatt a fiú gyakran éjszakázik, így az éjszakai életből is jócskán kiveszi a részét: idősebb kollégáival együtt piál és cigizik.

Az ifjú énekes a legutóbbi megasztáros bulin pálinkát is ivott, annak ellenére, hogy még csak most töltötte be a 17. életévét. Védekezésül pedig azt állítja, hogy a szesznek még a szagát sem bírja, csak illendőségből gurított le egy felest.

„Gigi győzelmére kocintottunk, és nem akartam megsérteni senkit! - árulta el a Borsnak, ahogy azt is, hogy már jó ideje dohányzik. A szüleim nem örülnek neki, de igyekszem mostanában leszokni. Körülbelül egy éve dohányzom, de egyre ritkábban gyújtok rá, reggelente például nem is szoktam. Inkább akkor szívok el néhány szállal, ha valamilyen stressz ér vagy izgulok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek