Starity

Íme Miley Cyrus menyasszonyi ruhatervei

2012. június 13. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Neves divattervezők készítettek menyasszonyi ruhavázlatokat az egykori Disney-sztár számára.

Íme Miley Cyrus menyasszonyi ruhatervei

Múlt héten számoltunk be Miley Cyrus és Liam Hemsworth eljegyzéséről. A fiatalok románca három éve tart, bár voltak kisebb mosolyszünetek közöttük végül május 31-én egy 3 és fél karátos Neil Lane-gyémántgyűrűvel Liam megkérte 19 éves barátnője kezét. Miley már teljes esküvő-lázban ég a barátai elmondása szerint, bár a menyegzőnek még nincs pontos dátuma.

hirdetés

A pár bejelentését követően rengeteg neves divattervező, mint például Val Stefani, Ines Di Santo, Angel Rivera vagy Anne Barge látott hozzá, hogy megálmodják a színész-énekesnő menyasszonyi ruháját. Az interneten kering néhány rajz, melyek közül állítólag az egyiket Miley a nagy napon fogja viselni.

„Mivel Miley egy fiatal menyasszony, valószínűleg egy mesebeli, terebélyes ruhát szeretne. A megjelenés, amit terveztem neki merész és extravagáns, közben pedig nem siklik át a részleteken” - nyilatkozta Angel Rivera a Celebuzznak.

Íme az eddigi hat lehetséges menyasszonyi ruha terve:


Angel Rivera


Mariana Aguirre


Anne Barge


Ines Di Santo


Val Stefani


Junko Yoshioka

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek