Starity

Cameron Diaz táplálkozási tanácsokat ad

2012. június 13. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cameron Diaz a szívén viseli a fiatalok egészségét, ezért hamarosan egy helyes táplálkozásról szóló könyv szerzője lesz.

hirdetés
Cameron Diaz táplálkozási  tanácsokat ad

A 39 éves Cameron Diaz az egészség és a fittség szinonímája is lehetne, sportos alakjával sokszor találkozunk a magazinok címlapjain. A színésznő azonban nemcsak a saját, de az ifjúság egészségét is szeretné megőrizni, ezért nemrég bejelentette, hogy egy szervezet alapításán fáradozik, amely a testi-lelki egészséggel foglalkozik majd.

A sztár annyira komolyan foglalkozik a témával, hogy állítólag egy könyv kiadását is tervezi, amelyben a fiatal és befolyásolható lányok számára ad tanácsokat, hogy hogyan maradjanak fittek és egészségesek.

„Meg akarja állítani a soványság iránti megszállottságot, és a tinilányoknak megértetni, hogy egészségesnek lenni sokkal fontosabb. A hírnevét akarja felhasználni ennek érdekében. Tudja, hogy a lányok számára példakép, és ezt a státuszt valami hasznosra szeretné felhasználni. Ez a könyv nem a súlyról szól, hanem a helyes döntésekről” – nyilatkozta egy forrás az E! Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek