Starity

A Marimar című telenovella új köntösben tér vissza

2012. június 13. 08:08   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Thalía és Eduardo Capetillo főszereplésével készült Marimar című mexikói telenovellát új köntösbe láthatják majd a tévénézők, hiszen remake készül a sikeres sorozatból.

hirdetés
A Marimar című telenovella új köntösben tér vissza

A Televisa egyik leghíresebb ’90-es évekbeli szappanoperája a Marimar, melynek főszerepét Thalía alakította, remake formában tér vissza. E sorozat egyébként a María-trilógia második része. A világ számos országában vetítették, és mindenhol óriási népszerűségre tett szert.

Talán emiatt is lehet az, hogy Nathalie Lartilleux újra forgatná ezt a történetet, amit annak idején Inés Rodena álmodott meg és Beatriz Sheridan vitt vászonra. A széria forgatását jövőre tervezik.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy ezúttal kik alakítanák a főszerepeket a Marimarban, illetve, hogy pontosan mikor is kezdenék el a forgatásokat.

A Thalía főszereplésével készült telenovellának, a Rosalindának is készült remake változata, melyben a címszereplőt Carla Abellana, Fernando Josét pedig Geoff Eigemann játszotta. Bár ennek az új változata nem aratott akkora világsikert, mint elődje. De persze ez nem azt jelenti, hogy a Marimar-nál is ez lenne majd a helyzet. Bár az is igaz, hogy 2007-ben már készült egy remake, méghozzá a filippinók jóvoltából, melyben a főhősnőt Marian Rivera formálta meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek