Starity

Emily Osment új zenei projekttel készül

2012. június 14. 13:01   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem egyedül, hanem egy főiskolai barátjával vág bele a zenélésbe természetesen egy új hangzással együtt.

hirdetés
Emily Osment új zenei projekttel készül

Tavaly szeptemberben cikkeztünk arról, hogy Emily Osment új albumot készít. Erről ő semmit nem erősített meg, szóval valószínüleg az album címe is kacsa. Annyi viszont biztos, hogy nem hagyta abba a zenélést, és szeretne új dolgokkal kedveskedni a rajongóknak, és azoknak az embereknek, akik talán nem a rajongói, de vevők lehetnek az új stílusára.

Eddig is hangoztatta Twitteren a színész-énekesnő, hogy szeretne még zenélni, de eddig főiskolára járt, és tanulnia kellett, most viszont neki is nyári szünet van, és újult erővel kezdhet a zenélésbe.

„Remélem mindenki rendben van! Annyi dolog van, amit megoszthatok az új zenei projektemmel. Otthagytam a kiadómat már egy jó ideje, és most egy folkos hangzással szeretnék foglalkozni, amiről mindig is álmodtam. Természetesen sokkal több idő, ha ezt egyedül csinálod, de én itt vagyok, mi itt vagyunk, és folytatjuk ezt! A remek srác a képemen az egyik nagyon jó barátom, Daniel. Írogatunk mindkettőnkről, és nagyszerű időt töltünk el együtt. A főiskolán találkoztunk, és azóta elválaszthatatlanok vagyunk. Kapaszkodj meg, mert ez más lesz! Van kérdés?” – írta ki a legnépszerűbb közösségi oldalra.

Szóval ezentúl nem egyedül fog zenélni, hanem a képen látható úriemberrel csapnak bele a lecsóba. Bizonytalan, hogy mikor jelenik meg valami a zenéjükkel kapcsolatban, hiszen – ahogy ő is írta – jelenleg kiadó nélkül próbálkoznak, ami nehezebb. Sok sikert kívánunk az új zenei projektjének a beindításához, hiszen az eddigiek is remekeltek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek