Starity

Christian Bale utálja Leonardo DiCapriot

2012. június 13. 13:01   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sötét Lovag sztárja nem titkol el semmit új könyvében. Erre bizonyíték, hogy az egész világ elé tárta mennyire nem kedveli a Titanic sztárját.

hirdetés
Christian Bale utálja Leonardo DiCapriot

A 38 éves Oscar-díjas színész korábbi publicistája közölte az új könyvben véleményét Dicaprioról. Állítása szerint Bale sokszor szólította a Titanic sztárját „örök nemezisnek”, mivel rengeteg esetben ütötte őt ki a jobbnál jobb szerepeknél.

Harrison Cheung arról is említést tett, hogy a DiCaprio név mennyire fáj Balenek. Olyan kasszasikerekről maradt le Leo miatt mint a Gilbert Grape vagy az Egy fiú élete. Sőt állítólag Christian is jelentkezett anno James Cameron hatalmas sikerű Titanicjának főszerepére, de akkor is Leo nyerte meg a szerepet, aki ezzel megalapozta saját karrierjét.

Rossznyelvek szerint Bale egyszerűen csak féltékeny Leora, és nem is zavarja annyira, hogy lemaradt a szerepekről, de ezekre a vádakra még nem érkezett reakció az Oscar díjas színésztől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek