Starity

Megjelent Rachel Crow debütáló klipje

2012. június 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X Factor USA-ban megismert Rachel Crow nemrég megosztotta debütáló dalának, a Mean Girlsnek egy részletét. A teljes dalt pedig videoklip formájában mutatta be.

hirdetés
Megjelent Rachel Crow debütáló klipje

Rachel Crow már sokak számára ismerős lehet, akik nézték az amerikai X-Faktort. A fiatal lány tehetségére – bár nem nyerte meg a versenyt – sokan felfigyeltek, így lehetséges hogy a Columbia Records leszerződtette, és június 26-án megjelenik saját EP albuma is.

A Mean Girls című dal tökéletes lehet ahhoz, hogy Rachel megkezdje karrierjét az X-Faktoron kívül. A dal igazán fülbemászó így a fiatal lányok minden bizonnyal szeretni fogják.

A videoklipet a Big Time Rushból ismert Carlos Pena rendezte, akinek elmondása szerint az egész videót a házában forgatták egy palatáblán. A stop-motion animációban végig a táblára rajzolt képek folyamatát tekinthetjük meg, amit – ahogy Carlos mondta – szinte már egy örökkévalóságig tartott megcsinálni, de mindenképpen megérte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek