Starity

Tom Cruise beleszól Katie Holmes karrierjébe

2012. június 14. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katie Holmes egykori sorozatából, a Dawson és haverokból mozifilmet akarnak készíteni, ami Tomnak egyáltalán nem tetszik, máris féltékeny a leendő színészgárdára.

hirdetés
Tom Cruise beleszól Katie Holmes karrierjébe

Már eddig sokszor hallottuk azt, hogy nem felhőtlen a házasságuk, így talán már nem is csodálkozunk azon, hogy Tom Cruise ismét nem bír magával.

Kiderült ugyanis, hogy a nagysikerű sorozatból, a Dawson és a haverokból (Dawson’s Creek) mozifilmet fognak készíteni. Katie Holmes szívesen elvállalná ismét Joey szerepét, de férjura ezt másképp gondolja. Tom szerint nagy lenne a valószínűsége annak, hogy a felesége két egykori színésztársával és volt pasijaival ismét összeszűrné a levet.

Persze mindezt úgy vázolta feleségének, hogy ő csupán azért aggódik, hogy ez a szerep lecsúszást jelentene a karrierjében. Pedig ha egyszer olyan népszerű volt annak idején, akkor nagy a valószínűsége, hogy a mai fiatalokat is a képernyő elé vonzaná.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek