Starity

Kristen Wiig és Ben Stiller felismerhetetlenül megöregedett

2012. június 15. 22:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színész jelenleg együtt dolgozik egy filmen, aminek kedvéért igencsak megváltoztatták a kinézetüket: csaknem harminc évet öregedtek.

hirdetés
Kristen Wiig és Ben Stiller felismerhetetlenül megöregedett
Fotó: Aby Baker/Getty Images

Azt már eddig is tudtuk, hogy a hollywoodi maszkmesterek számára nincs lehetetlen feladat, és ezt ismét sikerült bebizonyítaniuk: szinte felismerhetetlenné öregítették el Kristen Wiiget és Ben Stiller t.

A két színész jelenleg közüs filmjük, a The Secret Life of Walter Mitty téli jelenetein dolgozik New Yorkban, és a szerep kedvéért vállalták az extrém öregítő eljárást.

A film az eredeti, 1947-es mozinak a remake-je lesz, amit az egyik főszereplő, a 46 éves Ben Stiller rendez. A sztori egy magazinnál dolgozó szerény fotómenedzserről, Walter Mittyről szól, akinek minden álma, hogy egyszer hős legyen, és mikor elpárolognak a negatív gondolatai, valóra váltja az álmait.

A két főszereplőnek bizonyára akad közös beszédtémája a forgatási szünetekben, hiszem mind a ketten szerepeltek a Saturday Night Live-ban, bár Ben jóval korábban játszott ott, mint a nemrég a sorozatot elhagyó Kristen.

A film 2013. december 25-én kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

Fotó: Aby Baker/Getty Images


Fotó: Aby Baker/Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek