Starity

Keira Knightley utálja a fiúbandákat

2012. június 19. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib tenger kalózai szépséges sztárja határozottan kijelentette: egyenesen utálja a fiúbandákat. Már kiskorában sem volt oda értük, hisz zenét sem igazán hallgatott.

hirdetés
Keira Knightley utálja a fiúbandákat

A Karib tenger kalózai sztárjáról még májusban kezdték pletykálni, hogy barátja, James Righton eljegyezte őt – amit később meg is erősítettek. Keira Knightley kedvese egy fiúegyüttesnek, a Klaxonsnak az énekese és dalszövegírója, ezért is lepődtek meg néhányan, mikor a színésznő kijelentette, ő egyáltalán nem bírja a fiúbandákat.

A színésznő ezt a kijelentését azzal magyarázná, hogy amikor fiatal volt, egyáltalán nem volt zeneőrült sokakkal ellentétben, és szerinte erről nagy esetben az ő fiatalkorában nagyon felkapott tinifiúbandák tehetnek, mint a Take That.

„Fura, de tinédzserként a barátnőimmel ellentétben én nem voltam rákattanva a zenehallgatásra. Próbálkoztam, de az akkoriban dívó fiúcsapatok elvették a kedvemet” – fejtette ki Keira.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek