Starity

Jönnek a Rick Genest-féle zombibabák

2012. június 20. 10:10   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára kapható lesz a Zombie Boyról mintázott baba, melyet az egyik legnagyobb babagyártó a Tonner Doll fog piacra dobni.

hirdetés
Jönnek a Rick Genest-féle zombibabák

Egyre többen fedezik fel Rick Genest, aki tetoválásaival hívta fel magára a figyelmet. Zombie Boyra először Lady Gaga stylistja, Nicola Formichetti figyelt fel a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Köztudott, hogy az amerikai Tonner Doll cég az egyik leghíresebb babagyártó cég, amely egyedi stílusú sztárokat is megformál. Így történt ez Ricoval is, ugyanis az ő engedélyével bele is kezdtek a Zombie Doll, azaz a Zombibaba megformálásába és gyártásába.

Az 500 példányos, limitált darabszámú baba július végétől a tonnerdoll.com oldalon lesz megvásárolható – minden bizonnyal horribilis összegért. A babához hozzá lehet jutni a 2012-es San Diego Comic-Conon is, ahol Zombie Boy a Tonner-standnál fogja várni a rajongókat, ahol két időpontban különleges dedikálás is várja a rajongókat.

Riconak már volt szerencséje látni a babát, és ő is nagyon örül, hogy egy híres amerikai cég mintázott róla egy játékot.


Így fog kinézni Rick Genest mintázatára minden zombi baba.

Zombie Boynak nem ez az első terméke, amivel kedveskedik a rajongóknak. Egy hónappal ezelőtt egyedi tervezésű napszemüvegeket dobott piacra, szintén limitált példányban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek