Starity

Freddie Mercury is kedvelte volna Adam Lambertöt

2012. június 19. 11:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert bár nem napjaink egyik legfelkapottabb sztárja, a zenei nagyjai mégis elismerően nyilatkoznak róla, és legendák szeretnének együttműködni vele. Legutóbb Brian May beszélt Adam képességeiről, de nemrégiben Slash is kifejtette, hogy szeretne találkozni az énekessel.

hirdetés
Freddie Mercury is kedvelte volna Adam Lambertöt

Adam Lambertnek jelenleg hat koncertdátuma van a legendás rock bandával, a Queennel. Fel fognak lépni Oroszországban, Lengyelországban és Angliában is. Brian May egy helyi lengyel rádiónak adott némi információt, hogy mire számíthatnak az emberek július 7-én, a shown, és Adam Lambertről is roppant pozitív dolgokat mondott.

A lehető legjobb dolog tehetséges zenészekkel dolgozni, és mi találtunk egy ilyet. Adam az egyik legnagyszerűbb ember, akivel valaha találkoztam, és félelmetesen tehetséges. Hihetetlen vokális tartománya van! Freddie egészen biztosan szerette volna őt – mind emberileg, mind pedig szakmailag. Különösen azért, mert Adam bájos, rendkívül alkalmazkodó, és van egy csodálatos eszköze: a hangja. A zene a szenvedélye, a lélegzetéből is árad a muzsika, pont úgy, ahogy egykor Freddieből. Félelmetes! Ő is egy showman, és neki is megvan az a ritka képessége, hogy kapcsolatot teremtsen a közönséggel, amely egy rock énekesnél nagyon fontos. Mert számomra a zene nem csak hangjegy. Számomra fontos ez a különleges kötelék a közönséggel. Ami viszont furcsa, az az, hogy régebben nem vették észre Adamet a szervezők, akik meghallgatásokon kerestek énekeseket a We Will Rock You In Las Vegashoz. Adam jelentkezett Galileo szerepére, de elutasították őt. Nem jutott tovább ezért nem volt lehetőségünk találkozni vele. Számomra őrültség, hogy egy ilyen srác bejön, és senki nem veszi észre?!” – mondta Brian a rádióban.

Adam második stúdió albuma és a Queennel való együttműködése egy másik gitárlegenda, Slash érdeklődését is felkeltette, és egy internetes magazinnak boldogan emlékezett vissza a mentorkodására az Idolban: " Adam Lambert volt az egyetlen és utolsó ok, ami miatt az American Idolt néztem. Miatta vállaltam el a mentorkodást, nagyon akartam vele találkozni! Ő nagyon tehetséges és egyedülálló. Ki tudja, lehet megkeresem majd a közös munka érdekében."

Adam sikerének titka kétségtelenül a zene iránti szerelme, tiszta, elragadó természete és alázata a munka felé. Reméljük, hogy a sok felkérés között a saját projektjeire is lesz ideje, hiszen Trespassing-albuma elsőként kezdett a Billboard Hot 100 listáján, így igazán jöhetne már hozzá a turné is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek