Starity

Klippremier: Katy Perry — Wide Awake

2012. június 19. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap debütált az énekesnő legújabb videója, amellyel búcsúzik korábbi mézes-mázas korszakának. A dal a Wide Awake címet kapta.

hirdetés
Klippremier: Katy Perry — Wide Awake

Úgy látszik, Katy Perry végleg búcsút mond a színes, cukorkás, bulizós korszakának, és ezután már egy komolyabb énekesnőt láthatunk.

A Wide Awake című dal májusban debütált a Billboard Music Awardson, majd később a klip trailere is napvilágot látott, amiből tisztán kiderült, hogy az énekesnő ezzel a számmal végleg lezárja a Teenage Dream-korszakot, és egy másik vonalra lép, amit talán az áprilisban bemutatott gót stílusa is megmutatott.

A klip kezdetén a 27 éves énekesnő visszaemlékszik a California Gurlsös időkre, majd amikor leveszi a rózsaszín parókát, egy másik, misztikus dimenzióba lép, ahol a sötétebb Katy próbál kiutat találni egy különös labirintusból. A falak kezdenek összemenni körülötte, de talál egy mágikus epret, aminek segítségével erőre kap, majd később találkozik gyerekkori önmagával, aki kivezeti őt a labirintusból. Ezt követően a kislány és Katy rengeteg furcsa helyre tévednek, ahol segítik egymást a különös helyzetekben. Végül elbúcsúznak egymástól, Katy visszatér a nyalókás ruhájába, és egy koncerttel végleg elbúcsúzik a tiniálmos korszaktól.

A lány hétfőn így nyilatkozott az MTV-nek: „A Wide Awake valóban a valóság egy része. Ez olyan, mint amikor a magasból mész a mély felé. A felhők fölött voltál hosszú ideig, de lehetetlen dolog mindig aranyosnak, és édesnek lenni, és ez be kell látni. Össze kell szedned magad, tovább kell lépni, szembenézni az élet dolgaival, és tudom, hogy ez egy lecke, amiből tanulni lehet, és ami erősebbé tesz."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek