Starity

Zayn Malik új tetoválást varratott

2012. június 20. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szépfiúja újabb mintával ékesítette testét, ezúttal egy mikrofont varratott az alkarjára.

hirdetés
Zayn Malik új tetoválást varratott

Zayn Malik szépen lassan a tetoválások megszállottjává válik. Eddig hét minta díszítette testét: egy Yin Yang szimbólum a bal csuklóján, egy a szerencsét jelképező keresztbe tett ujjakat ábrázoló kép a jobb alkarján, egy kártya (benne egy korona ZM monogrammal), egy szív (ami korábban egy „született szerencsés” jelentésű kínai felirat volt), nagypapája (Walter) neve arabul a mellkasán, egy ezüst páfrány a nyakán (ami Új-Zéland jelképe) és egy „légy hű magadhoz” felirat a bal kulcscsontján.

Legújabb, nyolcadik szerzeményét a napokban varratta jobb karjára. Választása egy életnagyságú mikrofon-mintára esett, amit múlt hétvégi los angelesi koncerjük alkalmával mutatott be a nagyközönségnek.

Jelentése természetesen ennek a tetoválásnak is van, amin nem kell túl sokat agyalni, mivel magától értetődő, hogy a zene iránti szerelme miatt készíttette el. Zayn ismerőseinek elmondása szerint nem ez volt az utolsó darab, és még jó pár mintát szeretne magára varratni.

Fotó: Twitter

A fellépés során a One Direction többi tagja úgy döntött, hogy kiparodizálják Zayn legújabb tetkóját, így a karjukhoz tették saját mikrofonjaikat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek