Starity

A kritikusok szerint pocsék az idei Emmy-jelölések felhozatala

2012. június 21. 08:08   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden évben összeül Amerika hat legnagyobb kritikusa, hogy még az Emmy-jelöltek hivatalos bejelentése előtt sort kerítsenek az eszmecserére. Nem sok jót ígérnek.

hirdetés
A kritikusok szerint pocsék az idei Emmy-jelölések felhozatala

Ismét hallatták hangjukat Amerika legnevesebb TV kritikusai, akik szakmai szemmel azt latolgatják, hogy milyen az idei év felhozatala az Emmyn. A kritikusok nem állnak kapcsolatban semmilyen zsűritaggal sem, csupán szakmai hátterükkel és a bizniszben eltöltött idejük tapasztalataival vitatják meg a témát, bár szerintük idén felesleges volt összeülni és a csatornák által már bejelentett jelölt sorozatokat és színészeket kár díjra jelölni vagy jutalmazni.

A Trónok Harca újabb évada gyenge, de nyerhet a Legjobb dráma kategóriában, mert sokat szexelnek benne. Ha a Kasszasiker (Smash) vagy a Glee jelölést, netalán díjat is kap, eljön a világvége. Ha előbbi nyer, felgyújtanak maguk körül mindent, ha utóbbi, mindenki lemond – vallották be a kritikusok, akik szerint az Emmy jobban teszi, ha nem a nézettség alapján dönt és most kivételesen tényleg a minőségre hajtanának.

„Nobel-díjat érdemel az az emberm aki megmondjam hogy miért jelölnek egy sorozatot komédia és dráma kategóriában is. És köszönöm mindenkinek, hogy a beszélgetés miatt előre felforrott az agyvizem az Emmy-jelölt Kasszasiker miatt. Ma este ugatni fogok a gyerekeimmel valamiért, amit nem is követtek el” – háborgott az egyik kritikus. – „Istenemre esküszöm hogy ha a Kasszasikert díjazzák majd – amitől egyre jobban félek – felgyújtom az egész világot” – tette hozzá egy másik.

A dráma kategóriákban a már biztosan jelölt Trónok Harca, Totál Szívás, Gengszterkorzó, Kasszasiker, Glee, Mad Men, Homeland és Dexter neve is felmerül. A riporter kérdésére elárulták, hogy szerintük nagy veszteség, amiért a Dextert nem fog nyerni, bár azon nem sikerült megegyezniük, hogy ki nyeri meg a díjat. Szakmai szemmel a Gengszterkorzó vagy a Totál Szívás lenne a jelöltjük. Abban egyet értenek, hogy a Downton Abbey rosszabb volt idén, akárcsak a Trónok harca, aminek van esélye nyerni. Szerintük a Borgiák sem jó, ahogyan a Justified sem.

A kategória három legnagyobb jelöltje a Homeland, Mad Men és a Totál Szívás, amik közül az utóbbi túl erőszakos egy díjhoz, a Mad Men ideális, az Emmy tagjai idősek és fiatalok is szívesen szavaznak majd erre a sorozatra.

A hat ember szerint a Luck nem lesz jelölt, Dustin Hoffman viszont igen, akinek esélye sem lesz Peter Dinklage ellen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek