Starity

Szecsődi Karcsi még jó ideig nem szexelhet nőként

2012. június 21. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amióta elindult a nővé válás útján, sokkal kiegyensúlyozottabban él, de a nemátalakító műtétre – a korábbi hírekkel ellentétben – még pár évet vár, mert nem érzi magát elég erősnek hozzá.

hirdetés
Szecsődi Karcsi még jó ideig nem szexelhet nőként
Fotó: TV2

A Megasztár 4-ben feltűnt énekesről januárban érkeztek az első pletykák nemátalakító terveivel kapcsolatosan. Eleinte szűkszavúan nyilatkozott, később már nyíltan felvállalta, hogy nőnek érzi magát, és eszerint is él, azóta már női parókában járja a női boltokat.

A hormonkezelés már érezteti hatását, nő a melle, selymesedik a bőre, szélesedik a csípője, de Karcsi türelmetlen, így pár hónapon belül kés alá szeretne feküdni, hogy alkatához illő kebleket csináltasson magának, azonban a nemátalakító műtéttel még vár egy darabig.

„Még gyenge vagyok ahhoz, hogy végigcsináljam. Egy tizennyolc órás műtétről van szó, utána komoly lábadozási időszakkal. Erre még nem készültem fel, de persze egy-két éven belül szeretnék ezen is túllenni” – mondta a Borsnak Karcsi, aki kiegyensúlyozottabb mint valaha, de párkapcsolatot a műtétig semmiképp nem tervez.

„Nem mondom, hogy zárkózott vagyok, de a műtétig nagyon komoly dolgok nem történhetnek a magánéletemben. Nőként érzek, nyilván nőként is szeretem a férfit, és ezekkel a külső adottságokkal egyelőre nem tudok velük semmilyen szexuális kapcsolatot létesíteni” – magyarázta az énekes, akinek hamarosan új klipje is meg fog jelenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek