Starity

Joseph Morgan nem akar jó lenni

2012. június 21. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joseph Morgan sok más színésszel ellentétben imád rosszfiú lenni és esdekelve könyörög azért, hogy ez így is maradjon.

hirdetés
Joseph Morgan nem akar jó lenni

Az idei évben már Teen Choice díjra is jelölt, Joseph Morgan neve a legtöbbek számára a The Vampire Diaries sorozattal vált ismertté. A színész nagyon szeret Klaus bőrében lenni, és nem szívesen válna meg a karaktertől, maximum akkor, ha az írók jófiúvá tennék. Egy interjú során elárulta, hogy ugyan a Carolinet alakító színésznővel szívesen alakítana érzelmesebb jeleneteket, de ettől függetlenül nem akar beállni a jó ügyért küzdő vámpírok sorába.

„Csak ne tegyék jóvá. Könyörgöm, csak ne legyen jófiú. Carolinenel viszont szívesen látnám őket Rómába. Illetve kíváncsi lennék egy vérfarkas átváltozásra is. Ilyet még nem láttuk Klaustól. Tudom, hogy ez fájdalmas és ijesztő, de kíváncsi lennék, hogy ő hogyan néz ki farkasként” - vallotta be Joseph Morgan, aki nem is olyan régen még hazánkban forgatott.

A Claire Holttal is hírbe hozott színész karaktere sokak örömére nem halt meg a harmadik évad végén, és a hírek szerint a negyedik évadban is forralja majd a gonosz terveit. Lehet, hogy Elenát is átcsábítja majd a sötét oldalra? A sorozat következő epizódjára még októberig várni kell, de addig is Joseph már látható a The Grind című thillerben, és a Warhouse című horrorban, ahol ráadásul főszerepet alakít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek