Starity

Véres leszámolással zárja az évadot a Jóban Rosszban

2012. június 22. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezen kívül egy elszabaduló gyilkos vírus, egy meglepő leánykérés és egy rögtönzött esküvő is várható a TV2 sikersorozatának évadzáró epizódjaiban, ahol soha nem látott izgalmakban lehet része a nézőknek.

hirdetés
Véres leszámolással zárja az évadot a Jóban Rosszban

A Jóban Rosszban alkotói évről évre próbára teszik a nézők idegrendszerét. A TV2 sikersorozatának évadzárója mindig hatalmas izgalmakat tartogat, de ezúttal egy egész héten át meglepőbbnél meglepőbb fordulatokra számíthatnak a Csillagkút életét követő rajongók.

Hiába rendeződik Betty és Kardos viszonya, hiába békül ki Szilvia fia szerelmével, Zsanettel, hiába talál végre szerelemre Gyöngyi, az idilli hangulat egyáltalán nem lesz jellemző a Jóban Rosszban utolsó hetén képernyőre kerülő epizódjaira.

A Fehér klán és Kolozsiék maffiaháborúja hatalmas méreteket ölt és a végső leszámolás áldozatokat követel. A Csillagvirág klinikára nemrég visszatért Szigeti doktor afrikai vírusának gyilkos mutációja pedig egy apró hiba folytán kiszabadul, így karantén alá kerül a kórház. Ez pedig azt jelenti, hogy fél Csillagkút élete egy hajszálon függ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek