Starity

Abortusz mellett döntött VV Fecó és Angéla!

2012. június 22. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Túl kicsinek találják jelenlegi lakásukat egy újabb lakóhoz, anyagi helyzetük pedig nem teszi lehetővé, hogy nagyobb lakásba költözzenek, ezért a terhességmegszakítás mellett döntöttek.

hirdetés
Abortusz mellett döntött VV Fecó és Angéla!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Fecóék két hónappal ezelőtt kétségbeesetten fogadták a gyermekáldás hírét, de aztán megnyugodtak, hogy lesz hely egy harmadik gyermek számára is. A dumagép a szükséges anyagiakat dinnyeárusítással kívánta biztosítani, de aztán rájöttek, hogy a hatéves Fecóka és a hároméves Kevinke kis szobájába már nem tudnak újabb ágyat betenni, mindenképpen nagyobb lakás kellene, ehhez viszont sokkal több pénzre lenne szükség.

A család önkormányzati lakás igénylésével is próbálkozott, de nem járt sikerrel, maradniuk kell a 39 négyzetméteres panellakásban, ezért inkább lemondanak a csöppségről. Fecó már ki is fizette az abortusz díját, Angéla jövő héten kés alá fekszik, de már nem először.

„Kilenc éve született volna az első gyerekünk, de a negyedik hónapban kiderült, beteg a magzat. Utána egy évig nem is lehetett terhes a kis drágám. Lelkileg nagyon megviselte” – idézte fel a régmúltat a családapa, aki most is hasonló követkeményektől fél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek