Starity

Lana Del Rey lesz a H&M legújabb arca

2012. június 22. 17:05   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Semmi kétség afelől, hogy Lana karrierje egyre csak felfelé ível, ám most nem az énekesnői teljesítménye, sokkal inkább az arca miatt kérték fel.

hirdetés
Lana Del Rey lesz a H&M legújabb arca

2012 egyik legnagyobb felfedezettje egyértelműen a tegnap 26. évetévét betöltő Lana Del Rey, aki az elmúlt hónapokban sokak szívébe belopta magát különleges zenéjével és egyedi stílusával. Az éneklés mellett a divat világa sem áll távol tőle, tavaly szerződött a Next Model Management modellügynökséghez, múltkor a Mulberry nevezett el róla egy táskakollekciót, a legújabb információk szerint pedig a H&M nevű, világ szinten ismert divatmárka kérte fel őt reklámarcnak.

Egy forrás a New York Postnak elmondta, hogy a márka kampányának fotózásait már elkezdték New Yorkban, és Lanával nagyon egyszerű dolgozni.

A jelenleg egyszerre két videoklipet is készítő énekesnő ezzel a munkával olyan sztárok nyomdokaiba léphet, mint Madonna, Kylie Minouge, Pamela Anderson vagy David Beckham, akik szintén feltűntek egy-egy H&M-plakáton.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek