Starity

Hat extrém nyári sztárköröm

2012. június 23. 06:06   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt a nyár, és ilyenkor még a sztárok is jobban elengedik a fantáziájukat, és extrémebbnél extrémebb körömcsodákat csináltatnak maguknak, amikből most hatot bemutatunk.

hirdetés
Hat extrém nyári sztárköröm

Azt már tudjuk, hogy a sztárok egyik lételeme a figyelemfelkeltés, legyen szó akár merész öltözködésről, gyakori hajstílusváltásokról vagy éppen botrányos viselkedésről, hiszen valamivel ki kell tűnniük a tömegből.

Az itt felsorolt hat sztár azonban most mégis a Twitterre vagy az Instagramra feltöltött fotójával került a középpontba, mely a merész és különleges körméről készült.

Zendaya Coleman

A Disney-csatorna egyik üdvöskéje ugyan még csak 15 éves, ám igazán felnőttes és manapság divatos hegyesre reszelt műkörömmel készített képet, amiken még a Love, valamint a Games szöveg is olvasható.

Rita Ora

A nemrég berobbant és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő koszovói származású énekesnő sem a visszafogott jókislány kategóriából való, szereti az extrém dolgokat, ezért sem meglepő a nemrég a körméről posztolt Instagram-fotó, ami elég különleges, főleg a gyűrűsujjain elhelyezett apró orchidea-díszek miatt.

Whitney Port

A The Hills sztárja egy igazán vidám és színes körömfestéssel köszöntötte a nyarat, ami igazán mutatósra sikeredett. Az idei szezonban amúgy is nagy sikernek örvendenek a lányok körében a neonszínű lakkok, tehát Whitney most sem lőtt mellé.

Demi Lovato

Bár már láthattunk hasonló körmöt Demitől a márciusban bemutatott dokumentumfilmje, a Stay Strong kapcsán, a hegyesre reszelt körmök megmaradtak, ám most egy kis színt is vitt bele az X Factor mentora, ugyanis a fekete mellett láthatunk neon színekben pompázó leopárdmintát, egy félig lehúzott cipzárt, és a nyárra való tekintettel egy színes fagyit is belecsempéztek a manikűrösök Demi körmébe.

Katy Perry

Úgy látszik, az idei évben a sztárok körében nagy népszerűségnek örvend a hegyesre reszelt, nagy, mintás köröm, amilyet Katy is lefényképezett egy medence partján ülve, és egyből meg is osztotta az Instagram közönségével.

Zooey Deschanel

A színésznő nem is egy, hanem mindjárt kettő körömfestését is megosztotta a nagyvilággal. Az elsőn egy bájos, kislányos sárga lakkon találunk apró masnikat, a második pedig egy igazi nyári hangulatú tengerész körömfestés. Bár nem olyan merészek, mint az előbbiek, de Zooey sem az a lázadó típus, így ezek illenek hozzá a legjobban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek