Starity

Selena Gomez együtt dolgozna Taylor Swifttel

2012. június 29. 08:08   |   Szerző: Kelly_Clarksonfan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez már hiányolja életéből a zenét, ezért év végén elkezdi negyedik albumának munkálatait, amelyben teljesen új zenei stílussal próbálkozna.

hirdetés
Selena Gomez együtt dolgozna Taylor Swifttel

A népszerű tinisztár, Selena Gomez elárulta, már hiányzik neki a zene, ezért hamarosan elkezdi az új album felvételeit. Idén három filmet is készített amire igen büszke, de az év végét már a stúdióban tölti. Selena elmondta, hogy új zenei stílust szeretne kipróbálni és Taylor Swifttel is szívesen dolgozna együtt.

„Nagyon más lesz! Szeretnék egy kicsit mókásan dolgozni. Új zenei stílusokat szeretnék kipróbálni. Szeretnék Taylorral (Swift) dolgozni. Szóval, csak más dolgokat szeretnék csinálni ezen az albumon. Mire kijön, az album 21 éves leszek. Wow, ez jól hangzik, de nagyon ijesztő! Akkor ténylegesen képes leszek rendelni egy italt, így lesz jó, azt hiszem.”

„Három filmet készítek ebben az évben. Ezt akartam erre az évre, és el tudtam érni, amire büszke vagyok. Mindegyik film egy kicsit más lesz, mint a többi. Év végén elkezdem a negyedik albumom felvételeit, így fogom újra kezdeni a zenélést. Ez az első albumom, ami nem egymást követő évben jön ki, ami furcsa. Szóval izgatott vagyok” – mondta az MTV Newsnak adott interjúban Selena.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek