Starity

Gary Oldman beszólt a filmező sportolóknak

2012. június 24. 11:11   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oldman nemrégen Jimmy Kimmel műsorában adott szót véleményének, egy spoof videó keretein belül.

hirdetés
Gary Oldman beszólt a filmező sportolóknak

Jimmy Kimmel műsorában újabb témát veséztek ki, celebek és sportolók a filmekben című téma volt terítéken. A szókimondó Jimmy nem túl pozitívan nyilatkozott azon celebekről, énekesekről, önjelölt sztárokról és sportolókról, akik nagy filmekben és reklámokban szerepelnek és nem tudnak színészkedni. A tőle megszokott humoros beszólásokat egy spoof videó követte, amiben a Batman sztárját láthattuk, kezében egy kosárlabdával.

A kisfilmben Gary mosolyogva érkezik és bemutatkozik, elmondja hogy hívják, milyen nagyobb filmekben szerepelt, majd arról beszél, hogy több éven keresztül tanult színésznek, és nem állna be például az NBA-ba csak azért mert híres.

A színész nem mosolygott, igazán mérges tekintettel és csúnya szavakkal folytatta mondandóját ezzel kapcsolatban: „Mint ahogyan a kosárlabdázók is évekig tanulják a labdajáték fortélyáit, én, Gary Oldman szintén éveking tanultam, hogy színész lehessek. És mint ahogyan én, Gary Oldman, színész soha nem állnék be az NBA-be csak mert híres vagyok, én, Gary Oldman nagyra értékelném, ha a kosárlabdajátékosok távol maradnának a filmektől. Ki a fene mondta neked hogy kib****ttul tudsz színészkedni? A Powerade-reklám rendezője? Nem is vagytok kib****tt színészek! Néhányan közületek még k***a angol nyelven sem tudnak beszélni! Bénák vagytok! Megértettétek? Bénák vagytok.”

A színész akkor már próbálja magát lenyugtatni, bemutatván ezzel, hogy így kell érzéseket kifejezni. „Ez most én voltam. Láttátok az érzelmeket? Ezt hívjuk színészkedésnek. Én megtudom csinálni. Te nem.”

A videó azzal ér véget, hogy megpróbál kosarat dobni a színész és nem sikerül neki, majd utolsó mondata az volt, hogy „Erről beszéltem”.

Amerikában természetesen kisípolták a csúnya szavakat és a képernyőn kitakarták a száját mikor szitkozódott. A vicces videó természetesen nem polgárpukkasztó céllal készült, hanem egy nagyon fontos témakörben, viccel és iróniával felhívva a figyelmet a baj nagyságára.

A színészek manapság tényleg kitaszítva érezhetik magukat hiszen sok színész elől nem tanult celebek vagy sportolók halásszák el a szerepeket. Kim Kardashian például Twitteren keresztül beszélte bele magát egy filmszerepbe, híres termékeket reklámozandó promóciós anyagokat sztárokkal vagy focistákkal készítenek el, mintpéldául David Beckham.

A kisfilm lejátszása akkor történt, mikor a műsorban azon reklámokat vették górcső alá, amikben sportolók reklámoznak termékeket vagy filmekről esett szó, amelyekben ők szerepeltek.

A videó megtette a hatását, viccesnek találták a dolgot, volt aki egyet értett vele, volt aki nem, és a twitteres bejegyzéseket visszaolvasva rájöhetünk, hogy sokakat nem érintett meg az üzenet mert, nem vette komolyan vagy mert helytelennek tartja, hogy egy angol színész pofázzon amerikai sztároknak, a célt viszont sikerült elérni, mindenki erről beszél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek