Starity

A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát

2012. június 24. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúbanda rajongói fenyegető üzeneteket küldenek Alli Simpsonnak, miután a lány posztolt magáról egy Harry Stylesszal közös képet.

hirdetés
A One Direction rajongói megfenyegették Cody Simpson húgát

Cody Simpson húga, a mindössze 14 éves Alli Simpson modellként dolgozik, és így lehetőséget kapott a Radio Disneytől arra, hogy interjút készítsen a One Directionnel. A fiatal lány nagy rajongója az X Factorban feltűnt brit fiúbandának, így nagyon örült a lehetőségnek.

„Nemrég abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy meginterjúvolhattam a brit fiúbandát, a One Directiont. Megtisztelő volt, hogy eltölthettem néhány órát ezekkel az úriemberekkel a Radio Disney stúdiójában. Niall, Louis, Zayn, Liam és Harry mindannyian hihetetlenül viccesek és nagyon aranyos személyiségek. És nem is néznek ki rosszul! Az a néhány óra velük hatalmas élmény volt. Rengeteget nevettünk.” – írta Alli hivatalos weboldalán.

Az élménybeszámolóhoz a fiatal modell csatolt néhány képet is, ám az egyik, amin Harry Stylesszal pózol, hatalmas port kavart az interneten. A kép alapján, vagy esetleg bennfentes információk szerint a két fiatal között alakulgat valami és a hír hallatán a fanatikus Harry-rajongóknak több sem kellett: fenyegető üzenetek hadával lepték meg Cody húgát, sőt Twitteren még egy Alli Simpson ellenes oldalt is létrehoztak, amihez több ezer elvetemült tini csatlakozott, ám rövid időn belül a mikroblog üzemeltetője törölte azt.

Fotó: Allisimpson.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek