Starity

Bieber meghódította a brit zenei listákat

2012. június 27. 23:11   |   Szerző: Tjaaash

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal kanadai énekes a legújabb albumával, amely a Believe címet viseli, először került a brit zenei listák élére.

hirdetés
Bieber meghódította a brit zenei listákat

Justin Bieber albuma alig néhány nappal ezelőtt, június 19-én, jelent meg a nyílvánosság előtt, de már a brit zenei listák élén találta magát. Justin nehezen várt albuma, amely 16 dalt tartalmaz, lehajította Cheryl Cole A Million Lights című lemezét a trónról.

Justin és Cheryl lemezei fej-fej mellett haladtak, de a küzdelmet mégis a tinibálvány nyerte több mint háromezer eladott példánnyal, az Official Charts Company eladási adatai szerint. A bronzérmes ezúttal Paloma Faith Fall to Grace című lemeze lett.

Justin a rajongók támogatása iránti lelkesedését Twitteren keresztül is megosztotta: „Minden zenei szakértő meg volt róla győződve, hogy nem fogunk feljutni a brit lista élére. Soha nem volt listavezető albumom ott, de ti mind HITTETEK.”

A kanadai énekes az utóbbi nyolc hónap többségét stúdióban töltötte, de ahogy az látszik is, a sok munka meghozta gyümölcsét, mert az album már elérte az első helyet az iTunes-on is az USA-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek