Starity

Cipruson romantikázott a sztárházaspár

2012. június 26. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nagymamánál hagyták a gyerekeket, hogy végre kettesben lehessenek, és egymásra tudjanak koncentrálni. Hajdú Péter és Sarka Kata nemrég érkezett haza tele élményekkel.

hirdetés
Cipruson romantikázott a sztárházaspár
Fotó: Red Lemon Média

Sarka Katáéknak olyan jól sikerült a kiruccanása, hogy megfogadták, ezentúl mindnen évben beiktatnak egy nyári vakációt, ahová csak édeskettesben utaznak el. Családostul is mennek majd nyaralni, de ez most egészen más volt, hiszen Hajdú elmondása sokkal többet tudtak egymással beszélgetni.

A Frizbi műsorvezetője még egy motorcsónakot is bérelt feleségének, de természetesen hajóval is utaztak. Elhajóztunk egy öbölbe, ahol nem volt senki. Ott napoztunk és úsztunk – mondta Hajdú a Borsnak.

A házaspár nagyon élvezte a kikapcsolódást, de a végén már nagyon hiányoztak nekik az otthonmaradt gyerekek, így a visszaút nagyon lassan telt.

„Egész héten telefonon tartottuk a kapcsolatot, de Noncsi a végén már csak azt kérdezgette, hogy mikor érkezünk meg” – mesélte Sarka Kata, aki könnyekben tört ki, amikor megérkezésükkor viszontláthatta kislányát és kisfiát.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek