Starity

Melegek lennének a One Direction tagjai?

2012. június 27. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bandatagok nemi hovatartozásának találgatása örökös téma a rajongók körében, de a srácok erre okot is adnak. Egy rajongó által készített koncertvideón félreérthető helyzetben látható a két bandatag.

hirdetés
Melegek lennének a One Direction tagjai?

Harry Styles szerelmi élete elég zűrös mostanában. A One Direction Radio Disneys interjúja után Alli Simpsonnal hozták össze, majd fény derült arra, hogy a harmincas éveinek elején járó Lucy Horobinnal került közeli kapcsolatba még tavaly nyár végén.

A brit fiúbanda legfiatalabb tagja talán most megelégelte a sok pletykát és pontot tett a dolgok végére azzal, hogy több ezer ember előtt megcsókolta a színpadon a csapat egyik tagját, Niall Horant?

Minding is téma volt a One Direction tagjainak nemi identitása. Akik nem szeretik az öt srácot, azok folyton azt hangoztatják, hogy a saját nemükhöz vonzódnak, viszont a rajongók folyton megvédik őket, és maguk a bandatagok is bebizonyították már, hogy a lányokat szeretik, mivel Liam Paynenek, Louis Tomlinsonnak és Zayn Maliknek jelenleg is van barátnője, Niall és Demi Lovato között kezd alakulni valami, és Harry is nőügyeiről híresült el.

Azonban a június 24-i houstoni koncerten furcsa dolgot rögzített egy rajongó videón. A What Makes You Beautiful című dal közben, 0:34 körül Harry megböki Niall vállát, a fiúk egymás felé fordulnak, és elég félreérthető helyzetet produkálnak. A kamera sajnos elmozdul a két srácról, így nem láthattuk, hogy pontosan mi történt, de a készítő a videó alá írta, hogy Harry csak valamit Niall fülébe súgott. Persze a videó alatti kommentelők és a Twitter-felhasználók jó része szerint csók csattant el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek