Starity

Kölcsön Ferrariban feszített Harry Styles

2012. június 27. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy port kavart az interneten egy kép, amelyben a One Direction egyik énekese, Harry Styles egy méregdrága Ferrari volánjánál ült.

hirdetés
Kölcsön Ferrariban feszített Harry Styles

Elárasztotta az internetet a fotósorozat, amelyben Harry Styles, az angol One Direction egyik tagja egy 200 ezer dollár értékű Ferrarit vezetett Beverly Hills utcáin. Sokan a szívükhöz kaptak, és esztelen pazarlásról kezdtek beszélni.

Lance Bass, az 'N Sync egykori énekese azonnal reagált a hírre egy, a TMZ híroldalnak készített videóban és azt tanácsolta a 18 éves énekesnek, hogy ne szórja a pénzét mindenféle luxuscikkre, inkább tegyen félre, mert sosem tudhatja, mi lesz a sorsa a későbbiekben. Egy Ferrari megvásárlása karrierjének ebben a szakaszában felér egy pénzügyi katasztrófával.

Szerencsére kiderült, felesleges volt az aggodalom, Harry nem dobott ki egy kisebb vagyont a drága sportkocsira, mindössze néhány órára bérelte ki egy kölcsönzőből.

Úgy tűnik tehát, hogy az énekes maga is tisztában azzal, hogy nem kell mindent megvennie, amit csak akar, még akkor sem, ha elviekben meg is engedhetné magának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek