Starity

Anna Paquin és Stephen Moyer ikreket várnak

2012. június 28. 17:05   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég derült ki, hogy a True Blood – Inni és élni hagyni házaspárja gyereket vár, azonban most megtudtuk, hogy ikreik lesznek.

hirdetés
Anna Paquin és Stephen Moyer ikreket várnak

A 2010-ben összeházasodott pár nagyon boldog, hogy két gyermekük születik egyszerre, a jóhírt pedig máris közölték az Us Weekly híroldallal. A True Blood se veled-se nélküled sztárjai ráadásul máris két kistestvérrel ajándékozzák meg Stephen előző házasságából született gyerekeit, Lilacot és Billyt.

Anna és Stephen munkatársai a nemrég ötödik évaddal jelentkező sorozatból is nagyon örültek a hírnek. Todd Lowe, Terry Bellefleur megalakítója azt mondta, hogy már jó ideje megugrottak a munkaórái Anna kaszkadőr helyettesének. Ezalatt Sam Trammell, a sorozat alakváltója és a Merlotte's tulajdonosa örül, hogy a True Blood úgymond az ikrek sorozata, mivel neki is nemrég születtek ikrei.

Sam Merlotte megalakítója még azt is hozzátette: „Ikrekkel sokkal nehezebb, de nagyon szurkolunk Annáéknak. A stáb már küldött nekik egy különleges ajándékot. Azt is tanácsoltam nekik, hogy legyenek kitartóak.”

Stephen azt mondta, kész vállalni a kihívást, ami a két gyerkőccel jár: „Jó buli lesz, mikor megszületnek ősszel. Szeretem a gyerekeimet, s a hetedik mennyországban vagyok, mióta megtudtam, hogy Anna várandós.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek