Starity

Plágiummal vádolják Jessie J-t

2012. június 28. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassacskán minden hétre jut egy plágiumvád a zeneiparban, a legújabb szerint Jessie J. a kaliforniai Loomis & The Lust egyik dalából "inspirálódótt" a Domino című számához.

hirdetés
Plágiummal vádolják Jessie J-t

Az elmúlt néhány hónapban rengeteg plágiumvád merült fel több előadóval szemben, többek között Selena Gomez és Justin Bieber esetében is, előbbi A Year Without Rain, utóbbi a Boyfriend című dalával.

Most Jessie J. énekesnő is csatlakozott a klubhoz, ugyanis a kaliforniai Loomis & The Lust frontembere, Will Loomis beperelte azzal az indokkal, hogy a sztár 2011-es dala, a Domino túlságosan emlékeztet az ő 2008-as számukra, a Bright Red Chordsra.

Loomis állítása szerint sosem adott engedélyt az angol énekesnőnek arra, hogy dalát átdolgozza, holott szerinte a Domino című megasláger egyértelműen és jól hallhatóan az ő szerzeményének lenyúlása. Jessie J. stábja még nem adott ki hivatalos közleményt. Amíg ez megtörténik, addig mi is meghallgathatjuk a dalokat.

Jessie J. Dominoja

Bright Red Chords a Loomis & the Lusttól

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek