Starity

Seherezádé újra összejött Claudioval

2012. június 28. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 szőkesége újra összejött exével, aki még a villában tartózkodása alatt dobta ki és járatta le őt.

hirdetés
Seherezádé újra összejött Claudioval

Elfuserált mexikói szappanoperaként emlegetik VV/DJ Seherezádé és Claudio kapcsolatát. A legutóbb színpadról lezavart újdonsült lemezlovas még tavaly a valóvilág villájában tudta meg, hogy olasz szerelme már nem várja tovább odakint, miután a szőkeség rámászott az első bulin Dukai Gergőre.

Claudio a szakítás után szabályos bosszúhadjáratot indított egykori kedvese ellen a Facebookon, kiteregetett minden szennyest, és kompromittáló fotókkal árasztotta el az internetet. Bár a szakításkor nyoma sem volt annak, hogy Seherezádé még vágyakozna a volt fiúja után, most úgy tűnik, mégsem bírja élete legelső szerelme nélkül, akihez úgy látszik, annyira erősen kötődik, hogy hajlandó simán fátylat borítani a történtekre.

„Megpróbáljuk újra együtt, megér egy második esélyt, így érzek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő – idézi Seherezádét a Bors. – Február óta volt időm átgondolni: ha egyszer úgy alakul, el tudnám-e felejteni Claudiót, most azt érzem, hogy nem. Bár volt bőven veszekedés közöttünk, mégis rengeteg szép emlék köt össze bennünket. A rossz az elmúlt, nem beszélünk többé róla. Tiszta lappal indulunk a közös jövőnknek. Hogy ez itthon vagy Olaszországban lesz-e, még nem tudjuk.”

Szegény Seherezádé bizonyára nem hallott még arról a mondásról, hogy felmelegítve csak töltött káposzta jó. Mindenesetre sok szerencsét kívánunk a párnak, és persze kíváncsian várjuk a szappanoperájuk következő epizódját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek