Starity

Szájtetkóval sokkol Ke$ha

2012. június 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha sosem visszafogottságáról volt híres, most is sikerült kiborítania a közvéleményt új szájtetoválásával.

hirdetés
Szájtetkóval sokkol Ke$ha

Úgy tűnik, Ke$ha remek fórumot talált a Twitter képében arra, hogy őrültebbnél őrültebb ötleteit megossza a nyilvánossággal. Áprilisban például egy olyan képet tett közzé, amelyen a nyílt utcán vizelt, de már leborotvált és fémszegecsekkel díszitett halántékával is sokkolta a közvéleményt.

Szerdán úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy tudassa rajongóival, hogy új tetoválást készíttetett a Los Angeles-i Alchemy Tattoo-nál: alsó ajkának belső felére tetováltatta a Suck it feliratot.

Tetoválásban jártasabbak szerint ez a testrész nem éppen a legideálisabb egyébként a varratásra, ugyanis a magas nedvességtartalom és a bőr lágysága miatt a tetoválás hamar kopik, akár 1 éven belül is láthatatlan lehet.

Sokan úgy vélik, tekintettel arra, hogy az énekesnő motivációja egyébként is inkább a polgárpukkasztás és nem az önkifejezés volt, lehet, hogy nem is baj, hogy nem lesz tartós a felirat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek