Starity

Új szereplők költöznek Mystic Fallsba

2012. június 28. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új, állandó karakterek fognak szerepelni a The Vampire Diaries negyedik évadában.

hirdetés
Új szereplők költöznek Mystic Fallsba

Néhány hét múlva elkezdődnek a The Vampire Diaries negyedik évadának forgatási munkálatai Atlantában, és így egyre több hírt kapunk majd Mystic Fallsból. Bár a készítők és a színészek eddig is szívesen osztottak meg velünk néhány kis részletet a folytatással kapcsolatban, hogy felcsigázzanak minket, most sokkal több spoilert kaphatunk majd, és egyre közelebb kerülünk ahhoz a bizonyos dátumhoz is, amikor végre folytatódnak az események a kis városban.

Kiderült, hogy eddig egy új szereplő biztosan csatlakozni fog a csapathoz, a 16 éves April személyében. A lány Mystic Fallsban született, szóval jól ismeri Jeremyt és Elenát gyerekkorukból, de az utóbbi néhány évben egy magániskolában tanult. Miután meghal egy családtagja, úgy dönt, hogy visszaköltözik a városba, így amikor először találkozunk vele, gyászolni fog. Néhány szereplő valószínűleg együtt fog érezni Aprillel. Az még kérdéses, hogy lesz-e valamilyen rejtett képessége, de azt már tudhatjuk, hogy sokkal okosabb annál, mint amilyennek először tűnni fog.

A sorozat készítői keresnek egy színészt a kissé fenyegetőbb, félelmetesen dögös Connor szerepére, akit úgy jellemeztek, hogy a jól képzett gyilkológép. Mindkét szereplő visszatérő és valószínűleg jelentős karakter lesz a negyedik szezon első felében. És természetesen nem lehetnek átlagosak az újoncok sem, ha már Mystic Fallsba jönnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek