Starity

Molly Sims anya lett

2012. június 29. 10:10   |   Szerző: maya rose

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Las Vegas című sorozatból is jól ismert színésznő néhány nappal ezelőtt életet adott producer férjével első közös gyermekének.

hirdetés
Molly Sims anya lett

Molly Sims, akit többek között a Las Vegas című sorozatból is ismerhetünk életet adott férjével, Scott Stuber producerrel – akivel még tavaly szeptemberben kötött házasságot – első közös gyermekének, egy kisfiúnak, aki június 19-én látta meg a napvilágot.

A kisfiú szüleitől a Brooks Alan nevet kapta. Az újdonsült szülők közeli ismerőse elárulta, hogy a pár nem is lehetne ennél boldogabb. Molly weboldalán megosztotta, élete legboldogabb napja volt a nap, mikor kisfia világrajött. Persze férje is hasonlóan érez: „Scott és én nem is lehetnénk boldogabbak, alig tudjuk kivárni hogy lássuk felcseperedni a kisfiunkat, és hogy a világot az ő szemein keresztül láthassuk. Az elmúlt kilenc hónap egy hihetetlen utazás volt, nagyon izgatottak vagyunk azok miatt, amik majd jönni fognak! – osztotta meg érzéseit a modell és színésznő a Us Weekly magazinnak.

A modell és színésznő még januárban árulta el hogy első gyermekét hordja a szíve alatt, majd még áprilisban azt is megosztotta hogy születendő gyermeke kisfiú lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek