Starity

Nem költözhet be nyereménylakásába VV Attilla

2012. június 29. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elbukta a nyereménylakást a Való Világ 5 győztese. A lakást felajánló cég állítólag végelszámolás alatt áll, így biztosan nem fog tudni beköltözni az általuk felajánlott álomotthonba.

hirdetés
Nem költözhet be nyereménylakásába VV Attilla

VV Attila egy ideje szállodában kénytelen meghúzni magát. Bár eleinte még élvezte is a helyzetet, február óta már hosszú hónapok teltek el, ennyi időt egy kis szobában tölteni pedig már nem a legkellemesebb. Még álmában sem számított arra, hogy egész nyarat itt fogja tölteni.

„Nem tudom, hogy áll a lakáskérdés, de szerintem lakás nem lesz, legalábbis nem abban a lakóparkban, ahova be lett ígérve a játékban. Pont ma hallottam, hogy állítólag végelszámolás alatt áll a cég, de ezt nem erősítette meg senki. Gyakorlatilag minden héten beszélek Kolosi Péterrel, a csatorna programigazgatójával, de egyelőre nem tudták megmondani, mikorra oldódik meg a lakáskérdésem. Szerintem vagy az lesz, hogy az RTL vesz nekem egy lakást, vagy pedig megkapom a teljes összeget, de biztos, hogy a játékban bereklámozott lakóparkba nem költözöm. Én is csak találgatok” – magyarázta az Új Ásznak a VV5-győztes.

Szerencsére az RTL Klub nem hagyta cserben saját sztárját, a szállodai költségeket átvállalta, de Attila amikor csak teheti lelép a mostanra már nyomasztóvá vált szobából, és inkább az ismerősök nyakán lóg. Mivel nincs hűtője, se mosógépe, ruháit általában Kingánál vagy Petinél mossa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek