Starity

Charlie Sheen, a dühkezelő pszichológus

Kapcsolódó sztárok

Denise Richards Denise Richards 1295

színésznõ

Selma Blair Selma Blair 2099

színésznõ

Brian Austin Green Brian Austin Green 2778

Színész

Charlie Sheen Charlie Sheen 547

színész, producer

Megan Fox Megan Fox 110

Színésznõ

Shawnee Smith Shawnee Smith 4931

színésznõ, énekesnő

Brian Johnson Brian Johnson 2403

énekes, dalszövegíró

Noureen DeWulf Noureen DeWulf 11853

színésznő

Derek Richardson Derek Richardson 16048

Színész

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. július 03. 10:10   |   Szerző: SutoTamas

Dupla résszel startolt az Anger Management című amerikai FX-csatorna új sorozata, melyet Charlie Sheen nagy visszatéréseként harangoztak be. S valóban az ő neve az egyetlen, amely a magyar nézőközönség számára mond valamit.

Charlie Sheen, a dühkezelő pszichológus

Június 28-án, amerikai idő szerint este 9-kor startolt az Anger Management című amerikai szituációs komédia az FX-csatornán, mely a 2003-as Adam Sandler és Jack Nicholson által fémjelezett Ki nevel a végén című film alapján készült, és a csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálták az 5,47 millió nézővel.

hirdetés

Charlie Sheen visszatért és nem is akárhogy. Bár legújabb karakterét is Charlie-nak hívják, azért az új helyzetek egy egészen más Charlie-t mutatnak be. Azoknak sem kell aggódniuk, akik hiányolják Charlie Harpert, mert a Két pasi meg egy kicsi népszerű karaktere néha megvillantja magát az új felállásban is, de jobbára azt látjuk, hogy Charlie Harper felnőtt.

Charlie Goodson – mert most így hívják – egy elvált felnőtt, akinek van egy kamasz lánya. Bár dühkezelési csoportja van, ő maga is részt vesz egy terápián, mivel baseball játékos múltjában gondjai voltak a dühével. E múltbeli gond szikrája néha a jelenben is megvillan. Elvált, baráti alapon szexuális viszonyt folytat a terapeutájával, randizgat és lánya odaadó apja – a színész jelenlegi karaktere jóval komplexebb feladatot jelenthet, de nem a jelen korunk legjobb sitcom színészének.

A visszatérés remek lehetőség Sheen számára, hogy a Két pasi meg egy kicsi készítőinek orra alá dörgölje, hogy nem tették teljesen tönkre azzal, hogy távoznia kell a sorozatból. E lehetőség kihasználásával indult a sorozat. Sheen mellett olyan sztárok szerepelnek még benne, mint Selma Blair, aki a Doktor Szöszi Vivianjeként lehet ismerős a magyar közönség számára, emellett meg kell említeni Nouren Dewulfot, kinek neve az Excsajok szelleme című filmből lehet ismerős. Shawnee, a Fűrész-széria sztárja játssza Charlie exét. Epizód szerepben ugyan, de feltűnt a sorozatban Brian Austin Green, kinek neve Megan Fox férjeként mond valamit, s be van jelentve, hogy epizódszerep elejéig Denise Richards is feltűnik a sorozatban.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek