Starity

Jenny McCarthy: 39 évesen a Playboy címlapján

2012. július 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jenny McCarthy idén újra ledobja ruháit a híres Playboy magazinnak. Legutóbb 2005-ben pózolt a címlapon, és most 7 évvel később sincs szégyellnivalója.

hirdetés
Jenny McCarthy: 39 évesen a Playboy címlapján

Jenny McCarthy a 2012 július/augusztusi Playboy címlapján mosolyog ránk újra, egészen pontosan hatodjára. A 39 éves színésznő örömmel vállalta az újabb fotózást, és nem titkolja, hogy aktívan harcol a MILF-ek jogaiért. De nincs is miért szégyenkeznie, hisz még mindig bomba formában van.

Először az Év Playmate-jeként került a címlapra 1994-ben. 1996-ban is visszavárta a magazin. Júliusban széles mosollyal figyelt a nyuszis magazinról. Ekkor már a TV-ben is bemutatkozott. Szintén ugyanebben az évben a decemberi címlapon is ő szerepelt. 1997-ben dupla kiadást csinált a Playboy. Az egyik magazinon Pamela Anderson, a másikon pedig Jenny szerepelt. 2005-ben került újra a címlapra, ekkor már ismert színésznő volt, és ekkor jött össze Jim Carrey-vel is, valamint harcolt az autista gyerekek jogaiért is.

Idén, 2012-ben ruha nélkül – mindössze harisnya és kesztyű van rajta –, és csábos tekintettel szerepel az újságon. McCarthy kijelentette a Twitteren, hogy a MILF-ekért vetkőzik. Ezekkel a fotókkal mindenkinek meg fogom mutatni, hogy nemcsak húszévesen lehet szexi az ember, hanem akkor is, ha egy negyvenéves MILF.”

Szerintünk a vevőket meggyőzi fotósorozatával. 39 évesen is gyönyörű.


Jenny McCarthy 2012-es Playboy-címlapja
(Fotó: Celebuzz)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek